الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • راهنمای سفر
    • راهنمای سفر

      در سفر به دبی و امارات چه پولی…

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۷

      راهنمای سفر

      در کوش آداسی به کدام رستوران ها برویم؟

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۷

      راهنمای سفر

      معرفی بهترین پارک های موضوعی دبی!

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۷

      راهنمای سفر

      معرفی چشمه های آبگرم پاموکاله؛ قلعه سفید پوش…

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۷

      راهنمای سفر

      منطقه ساپانجا، طبیعتی زیبا در دل استانبول

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۷

  • اخبار
    • اخبار

      یونسکو باغ شاهزاده کرمان را به ۳۵ زبان…

      ۱۴۰۱-۱۱-۱۲

      اخبار

      کاهش نرخ بلیط هواپیما چه زمانی اتفاق می…

      ۱۴۰۱-۱۰-۲۶

      اخبار

      بارش شهابی جوزایی در آذر ماه: این چند…

      ۱۴۰۱-۰۹-۱۰

      اخبار

      الی گشت، بهترین سیستم آنلاین خرید بلیط هواپیما

      ۱۴۰۱-۰۸-۲۵

      اخبار

      نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی ۲۰۲۲؛ برای علاقه مندان…

      ۱۴۰۱-۰۷-۱۹

  • آموزشی
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدیو

مشهورترین موزه های برگن

توسط تیم خبری الی گشت 1397-03-05
1397-03-05
موزه های نروژ

برترین موزه های برگن | Bergen’s Top Museums

برگن قرن ها پایتخت کشور نروژ بود و اکنون نیز یکی از مهم ترین کشورها در شمال اروپا محسوب می شود، در نتیجه این شهر پر است از آثار تاریخی و فرهنگی دیدنی و همچنین یکی از نقاط اتصال اصلی بین اروپا و شمالی ترین سزمین ها (اسکاندیناوی) به شمار می رود. در کنار هم قرار گرفتن چنین عواملی موجب شده است که موزه های برگن بسیار دیدنی باشند. در ادامه با الی گشت همراه شوید تا برخی از موزه های نروژ را که  مایه افتخارنروژی ها هستند و نمایشگر تاریخ و فرهنگ مردمان آن می باشند را به شما معرفی کنیم.

موزه های برگن

موزه هانزاتیک | The Hanseatic Museum

مطالب مرتبط:
چرا نروژ در کنار پرازدحام ترین فرودگاهش یک شهر جدید می سازد؟!
برترین گالری های هنری کشور نروژ

موزه هانزاتیک در انتهای یکی از مشهورترین اسکله های این شهر قرار گرفته است و بازدید از آن گویای اهمیت لیگ هانزاتیک برای شهر برگن است. لیگ هانزاتیک یک شبکه تجاری گسترده و بسیار تاثیر گذار از تجار است که از آلمان تا بالتیک به شرق، بلژیک به جنوب، جزایر بریتانیا به غرب و شمال نروژ گسترش یافته است.

لیگ هانزاتیک برای ۴۰۰ سال بین قرن چهاردهم و هجدهم در شهر برگن بسیار فعال بود، ثروت بزرگ و جمعیت خارجی زیادی را به شهر آورد و همچنین تأثیر زیادی بر شهر داشت و حتی بیشترین تاثیر را در آلمانی صحبت کردن مردم محلی گذاشت. در این موزه می توانید ساره های دست ساز متعلق به آن دوران را ببینید و جالب این جا است که اتاق های آن از زمانی که اعضای لیگ هانزاتیک در آن رفت  و آمد می کردند بدونن تغییر مانده است.

آدرس: Hanseatic Museum and Schøtstuene, Finnegården 1A, 5003 Bergen, Norway

شماره تماس: ۰۰۴۷۵۳۰۰۶۱۱۰

هانزاتیک

کد | KODE

در سال ۲۰۰۶ موزه های هنر و موسیقی در برگن ترکیب شده اند. در حال حاضر به طور کلی به عنوان کد شناخته می شود، پنج موزه متحد یکی از بزرگترین و متنوع ترین مجموعه های هنری در شمال اروپا و از برترین موزه های برگن را شکل می دهند. یکی از موزه های آن کلکسیونی از آثار ادوارد مانش است کخ با دوهمتایش در اسلو رقابت می کند. مجموعه های هنری کد در چهار ساختمان به نام های کد ۱ تا ۴ در مرکز برگن واقع شده اند (به آسانی در دسترس یکدیگر قرار دارند) و هر یک از این موزه های برگن که تا گذشته ای نزدیک مستقل بودند تنها به خاطر معماریشان هم که شده ارزش بازدید را دارند.

آدرس: KODE 1, Nordahl Bruns gate 9, 5012 Bergen, Norway

شماره تماس: ۰۰۴۷۵۳۰۰۹۷۰۴

کد

موزه گریگ | Grieg Museum

ادوارد گریک آهنگ ساز و پیانیست نروژی قرن نوزدهم میلادی بود.  او ۲۲ تابستان از زندگی خود را در محل اقامت تابستانیش “ترولداهو” همراه با همسرش نینا گذراند. خانه محبوب آن ها را در امروزه تبدیل به موزه گریگ، یکی از برترین موزه های برگن کرده اند و گنجینه ارزشمندی مانند پیانو Steinway خود گریگ است که هنوز گاهی اوقات برای کنسرت ها برای نواختن از آن استفاده می شود، در این موزه نگهداری می شود.

به غیر از خانه خود، درون باغ آن کابین آهنگسازی گریگ، محل تدفین او و نینا و کل سالن مدرن کنسرت است که عمدتا به خاطره سقف پوشیده شده از چمنش از دیدها پنهان می ماند، قرار دارد. سالن کابین و کنسرت نیز در مقابل صدای  Nordåsvannet قرار دارند که منظره ای خارق العاده از آب را ایجاد می کند.

Troldhaugen کمی دور از دسترس است، اما از طریق اتوبوس های تابستانی که ساعت ۱۱ صبح از مرکز اطلاعات توریستی خارج می شوند و ساعت ۲ بعد از ظهر برمی گردند و دسترسی را آسان می سازند. سفر رفت برگشت برایتان ۲۵۰ کرون هزینه  خواهد داشت و شامل دسترسی به موزه و همچنین یک کنسرت ۳۰ دقیقه ای گریگی می شود. موزه بخشی از موزه های کد است، اما برخی از استقلال های خود را نیز حفظ کرده است.

آدرس: Edvard-Grieg-Museum Troldhaugen, Paradis, Norway

شماره تماس: ۰۰۴۷۵۵۹۲۲۹۹۲

گریگ

بیمارستان سنت جارگن | St Jørgen’s Hospital

اکثر مردم احتمالا هرگز از یک موزه که زمانی محل زندگی جذامی ها بوده دیدن نکرده اند. اتفاقا در میان موزه های برگن یک نمونه فوق العاده از آن یافت می شود بیمارستان قدیمی سنت Jørgen که به قرن ۱۵ میلادی می رسد، و آن را یکی از قدیمی ترین بیمارستان های اسکاندیناوی و یکی از بهترین بیمارستان های حفاظت شده در سراسر اروپا می سازد. قدمت ساختمان های کنونی به قرن هجدهم می رسند، اما دو بیمار آخر آن در سال ۱۹۴۶ از دنیا رفتند. دانشمندان نروژی سهم بزرگی را در زمینه مطالعات درمان جذام داشتند، از جمله گارد آرمائر هانسن که کاشف باکتری کشنده جذام در سال ۱۸۷۳ میلادی بود.

در طول زمان خود، برگن حداقل  سه بیمارستان را به جذامی ها اختصاص داده بود و همواره بزرگترین مرکز بیماری جذام در اروپا بود. این موزه به داستان اکتشافات دارویی می پردازد و از تأثیر اجتماعی آن می گوید. همچنین بیان می کند که چگونه درون این مورد از موزه های برگن جامعه ای متفاوت با دنیای بیروت شکل گرفت.

آدرس: Leprosy Museum St. Jørgen’s Hospital, Kong Oscars gate 59, 5017 Bergen, Norway

شماره تماس: ۰۰۴۷۴۸۱۶۲۶۷۸

جارگن

موزه تاریخ فرهنگ | The Cultural History Museum

موزه دانشگاه برگن دارای دو مجموعه: موزه تاریخ طبیعی و موزه تاریخ فرهنگی است. موزه تاریخ طبیعی در حال حاضر در حال نوسازی است و دوباره در سال ۲۰۱۹ باز خواهد شد، اما موزه تاریخ فرهنگی برای کسانی که به دنبال یک دید کلی تاریخی هستند یا افرادی که علاقه مند به وایکینگ ها، تاریخ مذهبی یا کلیسایی، تاریخ هنر یا هنر عامیانه هستند بسیار مناسب است. پیدا کردن ورودی موزه می تواند کمی دشوار باشد، اما کمی بیشتر تلاش کنید و آن را در ساختمان بزرگ و نورانی خاکستری رنگ پیدا خواهید کرد. هزینه ورودی تنها ۶۰ Nok برای بزرگسالان است و دانش آموزان و کودکان می توانند بدون پرداخت هیچ هزینه ای از آن بازدید کنند.

آدرس: University of Bergen, 5007 Bergen, Norway

شماره تماس: ۰۰۴۷۵۵۵۸۰۰۰۰

منبع: theculturetrip.com

به کجا سفر کنیمموزهنروژ
۰ نظرات
مطلب قبلی
معرفی هتل سوفیتل پاریس لا دفنس | ۵ ستاره
مطلب بعدی
شهری که هیچ زباله ای تولید نمی کند!

مطالب مرتبط

در سفر به دبی و امارات چه پولی...

در کوش آداسی به کدام رستوران ها برویم؟

معرفی بهترین پارک های موضوعی دبی!

معرفی چشمه های آبگرم پاموکاله؛ قلعه سفید پوش...

منطقه ساپانجا، طبیعتی زیبا در دل استانبول

۱۰ تا از جاهای دیدنی و جاذبه های...

سوغات سنندج، از خوراکی های خوشمزه تا صنایع...

چطور جعبه کمک‌های اولیه مناسبی برای سفر بخریم؟

به این موردها از نکات ضروری درباره سفرهای...

در این فعالیت های گروهی در دبی بسیار...

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • در سفر به دبی و امارات چه پولی ببریم؟

    1401-12-27
  • در کوش آداسی به کدام رستوران ها برویم؟

    1401-12-27
  • معرفی بهترین پارک های موضوعی دبی!

    1401-12-27
  • معرفی چشمه های آبگرم پاموکاله؛ قلعه سفید پوش ترکیه

    1401-12-27
  • منطقه ساپانجا، طبیعتی زیبا در دل استانبول

    1401-12-27

مطالب برتر

  • دره مجسمه ها در جنوب ایران

    1398-07-16
  • روستای حبشی در همدان با قدمتی از دوره مادها

    1397-11-27
  • حوادث هولناکی که در ترسناک ترین جزیره دنیا رخ داده است!

    1397-06-10
  • بازدید از برترین جاذبه های دبی در محله داون تاون دبی

    1399-01-31
  • یک ساعته از تهران به دره خوش آب و هوای امام زاده داوود برسید!

    1398-07-15
  • آیا می دانستید یوزپلنگ ایرانی در حال انقراض است؟

    1397-02-29

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Pinterest

سفر و گردشگری

  • معرفی هتل ۳ ستاره گلد در آنکارا

  • معرفی هتل ۵ ستاره پیر در میلان

  • معرفی خوشمزه ترین غذاها و دسرهای تاجیکستان

مطالب جذاب

  • ساخت موزه شناور لوور ابوظبی، رویایی نزدیک به واقعیت

  • انجام این کارها در شانگهای مجانی است!

  • معرفی هتل ۳ ستاره د ب سنگجیا در توکیو

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • صفحه اصلی
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

معرفی بهترین هتل های کوهستانی در دنیا

نبایدهایی که در سفر به ترکیه اهمیت...

زیباترین جزیره های اقیانوس آرام جنوبی