راهنمای سفارت هند و اخذ ویزای این کشور

راهنمای سفارت هند و اخذ ویزای این کشور
امتیاز دهید

چطور ویزای هند بگیریم؟

اگر زیبایی های طبیعی و تاریخی هند شما را مشتاق سفر به این کشور کرده است قبل از سفر باید اقدام به گرفتن ویزای گردشگری کنید. با رفتن به سفارت هند می توانید ویزای گردشگری این کشور را بعد از حداکثر یک ماه دریافت کنید، این ویزا اعتباری به مدت سه ماه دارد. برای آشنایی با چگونگی دریافت ویزای هند،  الی گشت را همراهی کنید.

ویزای هند
مطالب مرتبط:
سرینگر، شهر خانه های قایقی هند
غذاهای تند هندی که دهان را می سوزانند!

ویزا یک سند رسمی است که سفارتخانه و یا کنسولگری کشور مقصد آن را برای افراد خارجی صادر می کند. هند از کشورهایی است که باید قبل از سفر به آن اقدام به دریافت ویزا کنید و اگر هدفتان از سفر به این کشور گشت و گذار است باید ویزای گردشگری بگیرید. با ویزای گردشگری فقط می توانید برای تفریح و گردش به هند بروید، با این ویزا نمی توانید در این کشور کار کنید و یا بیش از مدت اعتبار ویزا در هند بمانید. این ویزا را سفارت هند به متقاضیان می دهد و بعد از سفر به این کشور نمی توانید آن را تمدید کنید.

صدور ویزای هند

از لحظه ای که این ویزا برایتان صادر می شود به مدت ۳ ماه دارای اعتبار است و در این مدت فرصت دارید تا سفر خود را انجام دهید. برای درخواست ویزا انگشت نگاری و گاهی هم مصاحبه گرفته می شود پس حتما باید خودتان در سفارت حضور داشته باشید.

سفارت هند در کجا قرار دارد؟

سفارت هند در تهران- خیابان مطهری- خیابان میرعماد- پلاک ۴۶ قرار دارد.

تلفن:   ۰۲۱-۸۸۷۵۵۱۰۲-۵

برای گرفتن ویزای توریستی هند چه مدارکی لازم است؟

  • فرم تقاضای ویزا: برای گرفتن ویزای هر کشوری اولین کار این است که فرم تقاضای ویزا را پر کنید. هر کدام از همراهان شما باید به طور جداگانه این فرم را در دو نسخه پر کنند و عکس خود را هم بر روی آن بچسبانند.
  • شناسنامه ایرانی: از صفحه اول و دوم شناسنامه خود کپی تهیه کنید.
شناسنامه ایرانی
  • پاسپورت: این پاسپورت باید ۶ ماه اعتبار داشته باشد و از صفحه ۱ تا ۵ آن کپی بگیرید.
  • عکس: دو عکس رنگی با زمینه روشن و ۳*۴ که اخیرا آن را انداخته باشید. اگر اسم همراهانتان در پاسپورت شما آورده شده باید برای هر کدام از آن ها هم دوعکس رنگی همراه داشته باشید.
  • مشخصات شغلی و سکونت: مدرکی که نشان دهنده شغل فعلی شما و آدرس محل زندگی و محل کار به طور کامل و دقیق باشد.
  • بلیط رفت و برگشت به هند
  • برگه رزرو قطعی هتل در مدت زمانی که قرار است در هند اقامت کنید
  • فرم مشخصات فردی

برای صدور ویزای هند چقدر زمان نیاز است؟

از زمانی که مدارک خود را به بخش ویزای سفارت هند تحویل دادید معمولا ۲ هفته زمان نیاز است تا ویزا را به شما تحویل دهند.

برای دریافت ویزای هند چقدر باید هزینه کرد؟

زمانی که در حال تحویل مدارک صدور ویزا هستید باید مبلغ ۲۵۰ هزار تومان هزینه پرداخت کنید.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد