راهنمای دریافت ویزای ویتنام

شرایط دریافت ویزای ویتنام

ویتنام کشوری با ترکیب بسیار جالب از چشم اندازهای شگفت انگیز و فرهنگ بسیار بالا است که در همین موضوع سبب شده گردشگران زیادی از سراسر جهان این کشور را برای سفرهای خود انتخاب کنند. ویتنام کشوری است که سالهای سال از جنگ و فقر در رنج بوده است و البته هنوز هم می توان اثر آن را در جامعه دید، با تمام این تفاسیر سفر به این کشور همچنان جز اولویت های گردشگران محسوب می شود. با توجه به این موضوع ما در این مطلب از مجله ی گردشگری الی گشت قصد داریم تا درباره شرایط و نحوه ی دریافت ویزای ویتنام صحبت کنیم تا هموطنان عزیز برای دریافت آن دچار مشکل نشوند.

ویزای ویتنام
مطالب مرتبط:
راهنمای سفر به ویتنام
آشنایی با شهر هوی آن در ویتنام
راهنمای سفر به هانوی

کشور ویتنام در جنوب شرقی آسیا قرار دارد و پایتخت آن شهر هانوی است. زبان اصلی مردم این منطقه ویتنامی است و واحد پول آن ها دونگ است. قطعا برای سفر به این کشور زیبا و با جاذبه های فراوانی که دارد لازم است تا ویزا دریافت کنید. لازم به ذکر است که بگوییم کشور ویتنام برای صدور روادید برای اتباع ایرانی محدودیت خاصی ندارد اما این بدان معنا نیست که امکان پذیرفته نشدن مدارک شما نباشد و این امکان وجود دارد سفارت مربوطه پس از بررسی مدارک شما آنها را قبول نکند و درخواست ویزای شما را رد کند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای ویتنام

  • ۲ قطعه عکس زمینه سفید ۴×۶
  • اصل پاسپورت فعلی و قبلی
  • کپی از تمام صفحات ویزا، مهرهای ورود و خروج به صورت جداگانه
  • کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی
  • مدرک کار روی سربرگ دارالترجمه رسمی قفط با مهر مترجم – نیازی ب تایید دادگستری و امور خارجه نیست
  • گواهی تمکن مالی به زبان لاتین با مهر بانک (حداقل موجودی برای هر نفر ۴۵٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان)

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا توریستی ویتنام (عادی) ۳ هفته (۱۳۰ دلار) و اخذ ویزا توریستی ویتنام (فوری) ۲ هفته (۱۵۰ دلار)

تومان)

اخذ ویزا توریستی ویتنام (عادی) ۳ هفته (۱۳۰ دلار) و اخذ ویزا توریستی ویتنام (فوری) ۲ هفته (۱۵۰ دلار) زمان می برد.

ویزای ویتنام

انواع ویزای توریستی ویتنام

  • اخذ ویزای توریستی ویتنام

این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که قصدشان از سفر به ویتنام تفریحی و گردشگری می باشد.

  • انواع ویزای توریستی ویتنام

ویزای توریستی عادی ویتنام

ویزای توریستی فوری ویتنام

  • ویزای یک ماه توریستی عادی ویتنام و مدت زمان صدور ویزای عادی ویتنام

برای صدور این نوع ویزا ۲۰ روز کاری زمان لازم است و بر اساس تاریخ بلیط و سفر شما این ویزا صادر می گردد و امکان اقامت یک ماهه را در کشور ویتنام خواهید داشت.

  • ویزای یک ماه توریستی فوری ویتنام و مدت زمان صدور ویزای فوری ویتنام

این ویزا نیز همانند ویزای تورسیتی عادی مدت زمان ۱۰ روز کاری طول می کشد تا ویزای شما صادر گردد و یک ماه اجازه اقامت در خاک کشور ویتنام را دارید و تفاوت آن در مقدار مبلغ پرداختی و مدت زمان صدور آن است.

راهنمای دریافت ویزای ویتنام

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای توریستی ویتنام

برای ارائه مدارک خود نیازی به ترجمه کردن آنها ندارید و این اولویت را سفارت کشور ویتنام برای شما فراهم کرده است.

  • اصل پاسپورت با دارا بودن حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ با زمینه رنگی، از روبرو و بدون روتوش
  • فرم تکمیل شده درخواست اخذ ویزا که می بایست به صورت دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • پرینت گردش حساب سه ماهه آخر سال
  • مدارک شغلی
  • کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه
  • بلیط رفت و برگشت به ویتنام
  • رزرواسیون هتل در ویتنام
  • گواهی تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت ویتنام با تایید و مهر بانک مربوطه
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزا

لازم به ذکر است که بگوییم پس از بررسی و اتمام تمامی مراحلی که در بالا گفتیم و تایید نهایی ویزای کشور ویتنام داخل پاسپورت مسافر نیز ضمیمه می گردد.

همچنین باید بگوییم که حداقل ۳ هفته قبل از سفر به ویتنام درخواست روادید ویتنام را بدهید.

ویزای ویتنام

نحوه ی دریافت ویزای فرودگاهی ویتنام

به منظور دریافت روادید کشور ویتنام به صورت فرودگاهی می توانید از طریق سایت مخصوصی که در خصوص روادید فرودگاهی کشور ویتنام در نظر گرفته اقدام نمایید، مدارکتان را ارسال کنید و منتظر تایید از طرف سفارت مربوطه شوید. پس از تایید تمامی مراحل به شما تاییدیه از طریق ایمیل می آید و می بایست آن را به همراه فیش پرداختی هزینه اخذ ویزا و دیگر مدارکی که در صورت لزوم احتیاج باشد بلیط گرفته و ویزا  ورود به خاک کشور ویتنام را در فرودگاه آنجا و از بادجه های مخصوص دریافت نمایید.

مدت زمانی که برای تایید و بررسی مدارک شما به منظور صدور ویزا  فرودگاهی صرف می شود حدود ۲ الی ۳ روز کاری است.

توجه: اما در سال های اخیر دولت ویتنام به اتباع ایرانی ویزای فرودگاهی نمی دهد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ویتنام

ویزای تجاری و کاری ویتنام

در بین کسانی که برای تفریح به کشور ویتنام سفر می کنند، عده ای هم هستند که به منظور کار در این کشور آسیایی به آن سفر می کنند. برای همین موضوع لازم است تا روند متفاوت تری را در خصوص اخذ روادید کاری ویتنام طی کنند. لازم به ذکر است متقاضیان با داشتن این نوع از روادید می توانند در کشور ویتنام کار داشته باشند و اقامت آنجا را نیز داشته باشند. ویزای کاری ویتنام بر اساس میزان تجربیات و توانایی های هر فرد صادر می شود.

مدارک لازم برای دریافت ویزای کاری ویتنام

  • پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماه
  • عکس ۴×۳ با زمینه سفید (بدون روتوش و کاملا از روبرو)
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی.
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور ویتنام
  • دعوتنامه از طرف شرکت مورد نظر
  • مدارک مربوط به عقد قرار داد کاری و تجاری
  • پرینت ۶ ماه حساب بانکی
  • مدارک تجاری و کاری
  • فیش پرداخت درخواست بابت اخذ ویزا
  • تکمیل فرم درخواست مربوطه و اطلاعات کامل و دقیق شخصی
ویزای ویتنام

نحوه دریافت ویزای تحصیلی ویتنام

دیگر روادید کشور ویتنام که بسیار هم مهم است ویزای تحصیلی است که برای کسانی که قصد تحصیل در دانشگاه ها و مراکز تحصیلی ویتنام را دارند گزینه ی بسیار مناسبی است. متقاضی برای ورود به دانشگاه های این کشور می بایست از قبل آشنایی کامل در مورد نحوه عملکرد دانشگاه مربوطه و قوانین آن را جویا شده باشد و در صورت لزوم قبل از ورود به دانشگاه بعضی دوره های اولیه را در یکی از موسسات آموزشی مربوط به رشته تحصیلی که می خواهند ادامه دهند را بگذرانند.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی ویتنام

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی فرم دخواست ویزا به همراه فرم کامل اطلاعات شخصی
  • نامه و مدارک تحصیلی شما
  • مدارک مالی
  • پرینت ریز گردش ۳ ماه آخر متقاضی یا کسی که ضامن او می باشد
  • گزارش و برگه تاییده دانشگاه یا مرکز تحصیلی که قصد دارید آنجا به ادامه تحصیل بپردازید
  • ارائه رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی ویتنام
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ملی و شناسنامه
  • مدارک و تاییده های آزمایشات پزشکی
نمایی از کشور ویتنام

اطلاعات ضروری در مورد سفارت ویتنام

آدرس سفارت ویتنام: خیابان ولیعصر، خ مقدس اردبیلی، خ پسیان، خ اکبری، خ مردانی، خ اردیبهشت شرقی، پلاک ۶

تلفن سفارت ویتنام : ۲۲۴۱۱۶۷۰-۰۲۱

وب سایت سفارت ویتنام:www.vietnamembassy-iran.org

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد

code