راهنمای سفارت مالزی و اخذ ویزای آن

سفارت مالزی کجاست؟ چگونه ویزای کشور مالزی بگیریم؟

کشور مالزی، جزء آن دسته از مقاصد گردشگری محسوب می شود که در جنوب شرقی آسیا قرار گرفته و با توجه به تنوع بالایی که در جاذبه های گردشگری این کشور بدون شک هر مسافری با هر سلیقه ای که داشته باشد می تواند، دنیایی از تجربیات خاص و جدیدی را تجربه کند.  همانطور که می دانید برای سفر به هر کشوری نیاز است تا اجازه ی ورود به این کشور را دریافت کنید، از همین رو برای سفر به این هم لازم است تا ویزای مالزی را دریافت کنید با توجه به این که شهروندان کشورهای افغانستان، ایران، عراق، لیبی و سوریه به مدت ۱۴روز می توانند بدون ویزا اقامت داشته باشند، اما در صورتی که بیشتر خواستید بمانید تکلیف چیست؟ از همین رو تیم الی گشت در این مقاله قصد دارد تا درباره ویزای کشور مالزی و اطلاعات مربوط به سفارت آن اطلاعاتی را گرده هم بیاورد، در ادامه مطلب سفارت و ویزای کشور مالزی همراه ما باشید. لازم به ذکر است در صورتی که شما اطلاعات کاملتر و دقیق تری داشتید با ما در میان بگذارید.

ویزای کشور مالزی

اطلاعات کلی درباره سفارت مالزی در ایران

مطالب مرتبط:
با بهترین مساجد کوالالامپور آشنا شوید!
چرا با الی گشت به مالزی برویم؟
راهنمای کامل خرید سیم کارت در مالزی

آدرس: تهران، خیابان مقدس اردبیلی، میدان الف، خیابان الف، کوچه چنگیزی، پلاک ۶

تلفن: ۲۲۰۴۶۸۷۳ | ۲۶۲۱۹۰۵۵ | ۲۶۲۱۹۰۵۶ (۰۲۱)

فکس: ۲۲۰۴۶۹۷۲ (۰۲۱)

روز و ساعات کاری: یکشنبه تا پنجشنبه | ساعت ۸:۳۰ الی ۱۶:۳۰

آدرس وب سایت: www.kln.gov.my/web/irn_tehran/home

آدرس پست الکترونیکی: [email protected]

اخذ این ویزای مالزی

مدارک لازم برای اخذ ویزای مالزی

  • اصل پاسپوت
  • دو قطعه عکس ۳×۴
  • رزرو بلیط رفت و برگشت و هتل
  • پرینت سه ماه آخر بانکی که باید بالای ۸ میلیون
  • اگر شخصی که شما را دعوت می کند ایرانی باشد اسکن صفحه اول پاسپورت و ویزای ایرانی لازم است اما اگر این شخص ایرانی دارای ملک باشد، اسکن سند ملکی کفایت می کند.
  • اگر شخص دعوت کننده مالزیایی باشد دعوت نامه از طرف شخص و ID کارت دعوت کننده لازم است.
ویزای کشور مالزی

انواع ویزاهای مالزی

ویزای توریستی

ویزایی برای اتباع ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می شود که به مدت ۱۴ روز اعتبار دارد. مراحل دریافت این ویزا را در ادامه خدمتتان ارائه خواهیم داد.

  • شرایط لازم برای صدور ویزا توریستی مالزی

در صورتی که بخواهید به قصد گردش و تفریح به مالزی سفر کنید، نیاز به ویزای توریستی آن دارید. قبلا مدت ویزای تریستی برای ایرانیان، ۳ ماه بود که حالا شرایط تعییر کرده است و مدت آن به ۲ هفته تغییر پیدا کرده است، این تغییر از سال ۲۰۱۳ اعمال شده است. برای اخذ ویزای توریستی مالزی نیازی نیست به سفارت بروید و زمانی که به فرودگاه مالزی وارد شوید، مهری در پاسپورت تان زده می شود که این مهر همان اجازه ی ورود به مالزی است.

برای اخذ این ویزا نیاز به مدارک زیر است:

  • برای گرفتن ویزای کشور مالزی باید بلیط رفت و برگشت را داشته باشید.
  • پاسپورتی که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد، همراهتان باشد.
  • از آنجاییکه ویزای مستقلی به شما داده نمی شود و در واقع مهر درون پاسپورت به منزله ی ورود به مالزی است، نیازی به عکس نیست.
  • این ویزا هزینه ای ندارد
اخذ این ویزای مالزی

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی یکی دیگر از مواردی است که در لیست ویزای کشور مالزی قرار می گیرد که مدت آن یک سال است و تمدید آن تا پایان دوره تحصیل در مالزی امکان پذیر است، امکان کار با این ویزا برای دانشجویان وجود ندارد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دانشجویی

  • اصل پاسپورت و کپی همه صفحات آن
  • فرم های معاینات پزشکی
  • نامه ثبت نام نهایی در دانشگاه
  • رسید بیمه دانشجویی
  • دو قطعه عکس رنگی با زمینه آبی
  • هزینه نهایی ویزای دانشجویی
راهنمای ویزای مالزی
  • ویزای کاری

مدت اعتبار ویزای کاری مالزی تقریبا ۲۴ ماه است که می توانید آن را طبق شرایطی مجدد تمدید کنید. پیدا کردن کار در مالزی کمی دشوار است زیرا بین فارغ التحصیلات برای دریافت کار رقابت شدید وجود دارد. افرادی که سابقه ی کاری دارند برای گرفتن شغل مورد نظر در اولویت هستند. با این ویزا به تعداد نامحدودی امکان ورود و خروج به مالزی فراهم است. کسانی که می خواهند در این کشور کار کنند، می بایست بدانند که زبان رسمی مردم این کشور مالایایی است و در بسیاری از ادارات دولتی مردم به این زبان صحبت می کنند، زبان انگلیسی هم زبان دوم مردم این کشور محسوب می شود. میانگین ساعت کاری در این کشور بین ساعات ۹ تا ۵ بعد از ظهر است.

این ویزا به ۲ صورت قابل دریافت است:

الف) تاسیس شرکت در مالزی

ب) کار در شرکتی در مالزی که ضمانت متقاضی ویزا را برعهده می‌گیرد.

  • ویزای اقامتی

فرد دارنده ی این ویزا، می بایست حتما حدود ۴۰ هزار دلار در یکی از بخش های اقتصادی مالزی سرمایه گذاری نماید، به این معنا که یا خانه ای در این کشور بخرد و یا اینکه پولی را در بانک یا بورس این کشور بگذارد. اعتبار این ویزای اقامتی پنج سال است و تمام امکاناتی که یک شهروند مالزییایی دارد به متقاضی اعطا می‌شود؛ همچنین، امکان دریافت ویزا برای اعضای خانواده متقاضی نیز وجود دارد.

کشور مالزی

ویزای اجتماعی

دیگر ویزای کشور مالزی شامل ویزای اجتماعی می شود که با دعوت شخصی یا شرکتی در مالزی یا اقوام نزدیک قابل دریافت است و اعتباری ۲ تا ۶ ماهه دارد.

  • ویزای ترانزیت

ویزای ترانزیت یکی دیگر از انواع ویزای کشور مالزی است برای افرادی که قصد ورود به مالزی را ندارند و فقط از طریق فرودگاه مالزی می خواهند به سفر خود ادامه دهند.

پیشنهادی می کنیم که برای سفر به کشور مالزی از تورهای متنوعی که آژانس مسافرتی الی گشت در نظر گرفته استفاده کنید، با توجه به این که فصل های پاییز و زمستان بهترین زمان سفر به این کشور محسوب می شود می توانید از بین تورهای کوالالامپور سنگاپور، کوالالامپور پنانگ و کوالالامپور سنگاپور و لنکاوی یکی را انتخاب کنید و سفری خاطره انگیز در پادشاه فصل ها پاییز را تجربه کنید.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد