الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

صومعه اسپیتوک مکانی منحصر به فرد برای جویندگان معنوی

معرفی صومعه اسپیتوک در هند

توسط Golnoosh.mehri@eligasht.com 1403-03-24
نوشته شده توسط Golnoosh.mehri@eligasht.com 1403-03-24
صومعه اسپیتوک
396

صومعه اسپیتوک یکی از زیباترین جاذبه‌های گردشگری لداخ در بالای تپه‌ای زیباست که منظره‌ای بی‌نظیر و ۳۶۰ درجه از کل رودخانه ایندوس در لداخ به شما هدیه می‌دهد. این مکان از نظر گردشگری، مذهبی، تاریخی و معماری برای لداخ و کل هند اهمیت بسیار زیادی دارد. هر ساله تعداد زیادی از مسافران و توریست‌ها برای بازدید از صومعه اسپیتوک به هند سفر می‌کنند. درصورتی‌که شما هم دوست دارید تا با این جاذبه گردشگری زیبا و شگفت‌انگیز بیشتر آشنا شوید، ادامه این مطلب از مجله گردشگری الی گشت را به‌هیچ‌عنوان از دست ندهید. در ادامه این مطلب قصد داریم تا به بازدید از صومعه اسپیتوک، مکانی منحصربه‌فرد برای جویندگان معنوی برویم.

تور هند

فهرست مطالب پنهان
مروری بر تاریخچه صومعه اسپیتوک
بهترین زمان بازدید از صومعه اسپیتوک
نکات مهم برای بازدید از صومعه اسپیتوک
معماری صومعه اسپیتوک
دلایل بازدید از صومعه اسپیتوک
نحوه دسترسی به صومعه اسپیتوک
جاذبه های گردشگری نزدیک به صومعه اسپیتوک
سفرهای تابستانی به هند با الی گشت
سؤالات متداول

مروری بر تاریخچه صومعه اسپیتوک

قدمت ساختمان اصلی صومعه زیبای اسپیتوک به قرن ۱۱ میلادی باز می‌گردد. این صومعه در اصل به دست اودده، برادر لاما چانگچوب اود ساخته شد. گفته می‌شود که مکان ساخت این صومعه توسط آرهات نیماگونگ مورد رحمت قرار گرفته و در ساختمان آن هر ساله بیش از ۱۰۰ راهب بودایی تعلیم می‌بینند. صومعه اسپیتوک در طول سالیان سال تغییرات بسیار زیادی به خود دیده است.

در گذشته این صومعه با نام‌هایی مانند موسسه کادامپا یا کلاه قرمز و موسسه گلوپا یا کلاه زرد هم شناخته می‌شد. با بزرگ‌تر شدن صومعه و اضافه‌شدن بخش‌ها و ساختمان‌های بیشتر به ساختمان اصلی آن، نام صومعه به‌صورت رسمی به صومعه اسپیتوک تغییر کرد و تبدیل به یکی از مکان‌های اصلی برای پرورش راهبان و لاماهای دین بوداییسم شد. امروزه از معماری اصلی و ساختار ابتدایی ساختمان اصلی آن چیز زیادی باقی نمانده است و بیشتر ساختمان‌ها بارها بازسازی شده و معماری آن‌ها تغییر پیدا کرده است.

بهترین زمان بازدید از صومعه اسپیتوک

زمستان‌های لداخ و شهر له بسیار سنگین بوده و بارش برف راه‌های دسترسی به بیشتر مکان‌های گردشگری یا حتی شهرهای دیگر را مسدود می‌کند. همچنین به یاد داشته باشید که این صومعه در بالای یک تپه قرار داشته و بازدید از آن در فصل بارش برف کار بسیار سخت و دشواری خواهد بود. تابستان‌های لداخ بسیار زیبا بوده و هوا در خنک‌ترین و بهترین حالت خود است.

در این فصل می‌توانید علاوه بر بازدید از صومعه اسپیتوک، از فعالیت‌های دیگری مانند پیاده روی، کوهنوردی، جنگل نوردی و بسیاری فعالیت‌های دیگر هم لذت ببرید؛ بنابراین اگر می‌خواهید سفر امنی به لداخ داشته باشید و از صومعه اسپیتوک هم در آرامش دیدن کنید، توصیه ما سفر در اواسط بهار تا اواخر تابستان است. اما اگر می‌خواهید در فستیوال معروف گاستور در صومعه اسپیتوک شرکت کنید، باید در ماه ژانویه به سفر بروید. اما برای سفر به لداخ در زمستان باید یک سری نکات مهم را به یاد داشته باشید که در ادامه به آن‌ها اشاره شده است.

نکات مهم برای بازدید از صومعه اسپیتوک

درصورتی‌که قصد دارید تا در فصل زمستان به لداخ سفر کرده و از صومعه اسپیتوک دیدن کنید، مطمئن شوید که از مدت‌ها قبل هتل و اقامتگاه خود را رزرو کرده‌اید. چرا که هتل‌ها در این فصل، به دلیل کاهش مسافران، تعطیل می‌شوند و تنها تعداد کمی از هتل‌های بزرگ همچنان پذیرای مسافران هستند. در ماه ژانویه و با شروع فستیوال گاستور صومعه اسپیتوک، بیشتر هتل‌ها به سرعت پر می‌شوند. سایر نکات مهمی که باید پیش از بازدید از صومعه اسپیتوک از آن‌ها اطلاع داشته باشید شامل موارد زیر می شوند.

  • مناظر طبیعی اطراف معبد بسیار زیبا هستند و توصیه می‌کنیم که حتماً دوربین خود را همراه داشته باشید.
  • بازدید از بخش‌های اصلی صومعه حدود ۲ الی ۳ ساعت زمان می‌برد.
  • برای بالارفتن از تپه و گشت‌وگذار در بخش‌های مختلف صومعه، توصیه می‌کنیم که حتماً کفش و لباس مناسب به همراه داشته باشید.
  • در فصل تابستان به‌هیچ‌عنوان ضدآفتاب و کلاه آفتاب‌گیر خود را فراموش نکنید.
  • این صومعه یک مکان مقدس برای پیروان بودا بوده و باید حتماً لباس پوشیده و مناسب به تن داشته باشید.
  • از سروصدا کردن داخل صومعه و توهین به باورهای دینی پیروان این دین اکیداً خودداری کنید.
  • برای رسیدن به این صومعه باید چند کیلومتر پیاده‌روی کنید، به همین دلیل مطمئن شوید که آب و خوراکی همراه داشته باشید تا دچار کم‌آبی نشده و افت فشار نداشته باشید.

درصورتی‌که در زمان مناسب برای بازدید از صومعه اسپیتوک رفته باشید، شانس دیدن رقص چام لاماهای اسپیتوک را خواهید داشت. ساعات کار صومعه اسپیتوک هر روزه از ۶ صبح تا ۱ بعد از ظهر و ۱:۳۰ بعد از ظهر تا ۶ عصر بوده و هزینه بازدید از آن برای توریست‌ها و بازدیدکنندگان ۳۰ روپیه است که خیلی مبلغ زیادی نیست.

معماری صومعه اسپیتوک

صومعه اسپیتوک در طی سالیان سال گسترش پیدا کرده و به همین دلیل هم معماری منحصر به فرد و زیبایی دارد. بخش‌ها و ساختمان‌های مختلف صومعه اسپیتوک معماری‌های متفاوتی دارند که باتوجه‌به سال و دوره ساخت آن‌ها، از ساختمان‌ها و فرهنگ‌های مختلفی الهام گرفته‌اند. معماری اصلی و اولیه صومعه اسپیتوک مشخص نیست، چرا که ساختمان اصلی و اولیه آن که در قرن ۱۱ ساخته شده است، تا به امروز تغییرات و بازسازی‌های بسیاری داشته است. اما می‌توان در این صومعه ترکیبی از معماری هندی، چینی و تبتی را به‌وضوح مشاهده کرد.

دلایل بازدید از صومعه اسپیتوک

دلایل زیادی برای بازدید از صومعه اسپیتوک وجود داشته که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، بازدید از معماری زیبای آن و آشنایی بافرهنگ هندی بودایی است. اما در طی زمان بازدید خود از این معبد، می‌توانید از آرامش اطراف و اتمسفر آن بهره‌مند شده و به همراه راهبان مدیتیشن کنید. درصورتی‌که می‌خواهید درباره فرهنگ و آداب‌ورسوم بودایی اطلاعات بیشتری داشته باشید، می‌توانید با راهبان و لاماهای این معبد صحبت کرده و سؤالات خود را از آن‌ها بپرسید. سایر فعالیت‌هایی که می‌توانید در صومعه اسپیتوک داشته باشید شامل پیاده روی در تپه‌های زیبا، عکاسی از طبیعت و لذت بردن از مناظر طبیعی اطراف می‌شود.

نحوه دسترسی به صومعه اسپیتوک

برای دسترسی به صومعه اسپیتوک، ابتدا باید به شهر قدیمی له در لداخ سفر کنید. سفر به له از طریق هر دو مسیر زمینی و هوایی امکان‌پذیر است. تنها کافی است که پرواز یا بلیط قطار به لداخ را رزرو کنید.

پروازهای لداخ بسیار محدود هستند و به همین دلیل بیشتر افراد ابتدا به سرینگر سفر کرده و سپس از طریق مسیر زمینی به لداخ سفر می‌کنند. صومعه اسپیتوک در ۸ کیلومتری له قرار داشته و می‌توان به‌راحتی با استفاده از اتوبوس‌ها و تاکسی‌های درون شهری به آن دسترسی داشت. پس از رسیدن به تپه ای که صومعه روی آن ساخته شده است، باید چندکیلومتری پیاده‌روی کرده تا به بالای تپه و به ساختمان صومعه برسید.

جاذبه های گردشگری نزدیک به صومعه اسپیتوک

شهر له در لداخ جاذبه‌های گردشگری بسیاری داشته که تعداد زیادی از آن ها در نزدیکی صومعه اسپیتوک قرار دارند و می‌توانید پس از بازدید از این صومعه، از آن‌ها هم بازدید کنید. برخی از این جاذبه‌های تاریخی زیبا شامل قلعه له، استوپا شانتی، موزه‌های شهر له و سایر صومعه‌های خارج از شهر می‌شوند. البته توصیه ما این است که برای بازدید از هر کدام از صومعه‌ها به صورت جداگانه زمان بگذارید. چرا که پیاده روی در تپه و بازدید از کل صومعه شما را خسته می‌کند و انرژی کافی برای بازدید از صومعه بعدی را نخواهید داشت. تورهای گردشگری می‌توانند به شما در برنامه ریزی درست و مفید برای بازدید از جاذبه‌های گردشگری لداخ کمک کنند.صومعه اسپیتوک

سفرهای تابستانی به هند با الی گشت

لداخ یکی از بهترین و ایده‌آل‌ترین مقاصد سفرهای تابستانی در هند است که توریست‌های بسیاری را در فصل بهار و تابستان به خود جذب می‌کند. در این شهر زیبا و شهر باستانی له که پایتخت آن است، جاذبه‌های گردشگری تاریخی و طبیعی بسیاری وجود داشته که یکی از معروف‌ترین و بهترین آن‌ها صومعه اسپیتوک است. قدمت ساخت ابتدایی این صومعه به قرن ۱۱ برمی‌گردد، اما بیشتر بخش‌ها و ساختمان‌های آن در طی زمان‌های مختلف اضافه شده و به همین دلیل هم معماری متفاوتی دارند.

درصورتی‌که می‌خواهید با ساختمان‌های تاریخی دیگری مانند این صومعه در لداخ آشنا شوید، سایر مطالب الی گشت را به‌هیچ‌عنوان از دست ندهید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تورهای سفر به کشمیر و انجام کارهای سفر به هند، همین امروز با کارشناسان الی گشت در تماس باشید.

سؤالات متداول

ساعات کاری صومعه اسپیتوک کی است؟

ساعات کاری صومعه اسپیتوک هر روزه از ساعت ۶ صبح تا ۱ بعد از ظهر و سپس ۱:۳۰ بعد از ظهر تا ۶ عصر است.

گشت و گذار در صومعه اسپیتوک چقدر طول می کشد؟

بازدید از تمامی ساختمان‌های مهم و بخش‌های اصلی صومعه اسپیتوک حدوداً ۲ الی ۳ ساعت طول می‌کشد. اگر بخواهید در این صومعه مدیتیشن کنید این زمان افزایش خواهد داشت.

صومعه اسپیتوک کجاست؟

صومعه اسپیتوک در ۸ کیلومتری شهر له در لداخ هند و در بالای تپه ای مرتفع قرار گرفته و دسترسی به آن از له با استفاده از اتوبوس و تاکسی‌های درون‌شهری امکان‌پذیر است.

 

مقالات مرتبط

آشنایی با معبد خاجوراهو در هند!

آشنایی با معبد هارماندیر صاحب هند!

۱ نظرات
Golnoosh.mehri@eligasht.com

مطلب قبلی
تالاب سوستان گیلان، سفر به سرزمین نیلوفرهای آبی
مطلب بعدی
شهری در ترکیه با ۱۸ طبقه زیر زمین!

مطالب مرتبط

راهنمای سفر به استانبول

تقویم هیجان انگیز جشنواره‌ های آنتالیا در طول...

شهر فریمان را بیشتر بشناسید

از آنتالیا چی بیاریم؟ راهنمای خرید سوغات آنتالیا

فرودگاه آنتالیا – دروازه ورود به بهشت مدیترانه

۲۵ مکان تفریحی باکو که نباید از دست...

راهنمای خرید سوغاتی در وان

کاخ کوچوکسو استانبول، مکانی برای عاشقان معماری

باکو برای بلاگرها؛ معرفی بهترین لوکیشن های عکاسی...

فرهنگ مردم باکو از نگاه یک مسافر ایرانی

۱ نظرات

مانا دادفر 1403-03-26 - 11:41 ق.ظ

امکان اقامت چند روزه در این صومعه وجود دارد؟

پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • هر آنچه باید درباره سفر شیراز به آنتالیا بدانید

    1404-04-18
  • تور غذایی در روسیه | با معروف ترین غذاهای روسیه آشنا شوید

    1404-04-17
  • روسیه از نگاه فرهنگ: کشوری با آیین های عمیق و جذاب

    1404-04-17
  • سفر از اصفهان به آنتالیا؛ راهنمای کامل و قدم به قدم

    1404-04-12
  • راهنمای سفر به استانبول

    1404-04-12

مطالب برتر

  • با رفتن به این نقاط گردشگری عجیب، شگفت زده شوید

    1398-07-15
  • شبه جزیره والدز در آرژانتین| جایی برای تماشای حیات وحش

    1398-07-21
  • قدیمی ترین پل جهان که در نزدیکی ما است!

    1397-04-02
  • چگونه از فرودگاه دبی به شهر برویم؟

    1401-11-10
  • اصطلاحاتی که در سفر به کره جنوبی لازمتان می شود!

    1402-07-30
  • ورود به این پارک در نامیبیا ممنوع است!

    1398-07-10

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • پربازدید ترین و کم بازدید ترین مقاصد گردشگری ۲۰۱۵ کدامند؟

  • معرفی هتل اسپلنید زاگرب | ۵ ستاره

  • معرفی فرودگاه بین المللی تفلیس به همراه ویدیو

مطالب جذاب

  • قدیمی ترین سازه های روی زمین را ببینید!+ تصویر

  • ببینید بوی بد جلبک ها چگونه این ساحل را متحول کرده!

  • در ایتالیا، ایتالیایی باشید!

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

معرفی شرکت هواپیمایی عمان ایر

بهترین هتل های اردبیل برای اقامتی راحت...

معرفی میراث فرهنگی یونسکو در ایران