الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • راهنمای سفر
    • راهنمای سفر

      راهنمای سفر به تهران با کمترین بودجه

      ۱۴۰۱-۱۲-۱۰

      راهنمای سفر

      غذاهای شب عید در شهرهای مختلف ایران و…

      ۱۴۰۱-۱۲-۱۰

      راهنمای سفر

      ۳ هتل کوش آداسی که استخر آب گرم…

      ۱۴۰۱-۱۲-۱۰

      راهنمای سفر

      دهکده جهانی دبی یا گلوبال ویلیج دبی کجاست؟

      ۱۴۰۱-۱۲-۱۰

      راهنمای سفر

      معرفی تفریحات رایگان تهران و شب گردی در…

      ۱۴۰۱-۱۲-۰۹

  • اخبار
    • اخبار

      یونسکو باغ شاهزاده کرمان را به ۳۵ زبان…

      ۱۴۰۱-۱۱-۱۲

      اخبار

      کاهش نرخ بلیط هواپیما چه زمانی اتفاق می…

      ۱۴۰۱-۱۰-۲۶

      اخبار

      بارش شهابی جوزایی در آذر ماه: این چند…

      ۱۴۰۱-۰۹-۱۰

      اخبار

      الی گشت، بهترین سیستم آنلاین خرید بلیط هواپیما

      ۱۴۰۱-۰۸-۲۵

      اخبار

      نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی ۲۰۲۲؛ برای علاقه مندان…

      ۱۴۰۱-۰۷-۱۹

  • آموزشی
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدیو

این آداب عجیب را هنگام غذا خوردن در این کشورها رعایت کنید!

توسط شیما پاژخ 1398-07-14
1398-07-14
این آداب عجیب را هنگام غذا خوردن در این کشورها رعایت کنید!

آداب عجیب غذا خوردن

یکی از اِلِمان های فرهنگی هر ملتی، غذاهای آن است. حتی بعضی ها می گویند که اگر می خواهی با فرهنگ یک ملت آشنا شوی، غذاهای سنتی و ملی آن ها را بخور و مزه ی آن ها را با تمام وجودت احساس کن آن وقت است که ۵۰ درصد از راه را برای شناخت آن ها رفته ای. البته به نظر می آید که این جمله یک اشکالی دارد و کامل نیست! به نظر من باید این جمله این گونه بیان می شد که اگر می خواهی با فرهنگ یک ملت آشنا شوی، غذاهای سنتی و ملی آن ها را با آداب مخصوص غذا خوردن آن ها نوش جان کن و بعد آن ها را بشناس. امروز می خواهیم در الی گشت به اتفاق شما آداب عجیب غذا خوردن در برخی از کشورهای جهان را مورد بررسی قرار دهیم و ببینیم که ملت های مختلف چه آداب غیر معمولی را برای غذا خوردن رعایت می کنند.

آداب عجیب غذا خوردن

چین

مطالب مرتبط:
همه چیز در مورد «فوندوی پنیر»، غذای لذیذ سوئیسی!
آشنایی با خوشمزه ترین غذاهای خیابانی پراگ
معروف ترین غذاهای برنجی در کشورهای مختلف دنیا

چین آداب عجیب غذا خوردن زیاد دارد و این جا است که باید بگوییم از کجایش دقیقا شروع به گفتن کنیم؟ اولین موردی که باید درباره ی آداب غذا خوردن چینی ها به آن اشاره نماییم این است که اگر در ظرف غذای شما چیزی باقی نماند را نشانه ای از بی ادبی و بی احترامی شما نسبت به آنان می دانند! این رسم در حالی است که شما فکر می کنید که تمام کردن غذا به نشانه ی این می تواند باشد که شما چقدر این غذا را دوست داشته اید اما این شرایط در چین متفاوت است.

تمام کردن غذای موجود در بشقاب هنگام غذا خوردن در خانه ی شخص دیگری در چین نشان می‌ دهد که غذا به اندازه ی کافی زیاد نبوده و میزبان شما در مقدار غذا کم ‌کاری کرده است. دگیر رسم چینیان که در زمره ی آداب عجیب غذا خوردن این کشور جای می گیرد این است که در هنگام ماهی خوردن ظرف خود را بچرخانید!

ممکن است که شما زمانی که در حال خوردن ماهی باشید وقتی یک طرف آن را تمام کردید به سراغ طرف دیگر آن بروید و ظرف را بچرخانید اما این از نظر چینی ها کاری توهین آمیز به نظر می رسد. شاید باورتان نشود اما، این کار به صورت نمادین در چین به این معنی است که شما پشت خود را به کسی کرده‌ اید یا این که در حق او خیانت خواهید کرد.

غذای چینی

مصر

به هر رستورانی که در هر کجای جهان که بروید، برای شما نمکدان روی میز گذاشته اند و به صورت معمول همیشه این امکان وجود دارد که در هر کجایی که بخواهید غذا بخورید، بر روی غذای خود نمک و یا ادویه های دیگر اضافه کنید اما باید بدانید که در مصر هرگز نباید بر روی غذای خود نمک و یا ادویه ای دیگر بپاشید! نمک و یا ادویه پاشیدن به غذا در مصر یک توهین بسیار بزرگ به کسی که آن غذا را پخته است محسوب می ‌شود زیرا، این معنا را برای آن ها تداعی می کند که سرآشپز نمی دانسته که چه مقدار چاشنی را باید به غذا اضافه می کرده است.

بنابراین اگر روزی هوس بازدید از اهرام ثلاثه به سرتان زد و خواستید به این کشور سفر کنید به یاد داشته باشید که اگر جایی مهمان بودید و یا به رستوران رفتید و بر روی میز رستوران شما نمکدون و فلفل ‌پاش وجود ندارد، از گارسون درخواست نمک و فلفل نکنید زیرا با این که برای شما این محدودیت جزئی از آداب عجیب غذا خوردن محسوب می شود اما برای آن ها توهین بزرگی محسوب می شود.

چین

هند

هند هم دست کمی از چین در داشتن آداب عجیب غذا خوردن ندارد و آداب عجیبشان نیز باید حتی از طرف خارجی ها هم رعایت شود. اولین رسم جالب و عجیب هندی ها در هنگام غذا خوردن این است که هیچ وقت در هنگام غذا خوردن و یا پس از اتمام غذایتان از هندی ها تشکر نکنید!

با این که تشکر کردن یکی از اولین درس های آداب معاشرتی بوده است که مادران و پدران ما در کودکی با مشقت فراوان به ما یاد داده اند اما این آداب به درد هندی ها در هنگام غذا خوردن نمی خورد. در هند گفتن کلمه ی متشکرم فقط برای موارد رسمی قابل استفاده است.

انجام دادن کارهایی که از نظر بسیاری نیاز به گفتن متشکرم دارد،‌ در هند یک کار عادی و‌ دوستانه و حتی وظیفه محسوب می ‌شود. پس وقتی کسی از یک فرد هندی به خاطر انجام این کارها از کلمه ی ممنون و یا متشکرم استفاده کند یعنی آن فرد یا کارش را به خوبی انجام نداده یا به اندازه کافی با شما نزدیک و صمیمی نیست که این موضوع می‌ تواند در ذهن او توهین ‌آمیز تلقی شود.

کره جنوبی

اگر به طور اشتباهی کلمه ی تشکر را به کار ببرید، نشان می ‌دهد که رابطه شما رسمی ‌تر از رابطه ی دوستانه است. برعکس این موضوع هم وجود دارد، زمانی که هندی‌ ها به کشورهای خارجی می روند هم سر این تشکر نکردن از روی صمیمیت به مشکل بر می خورند.

دیگر آداب عجیب غذا خوردن در هند این است که آن ها هم همانند چینی ها، باقی ماندن غذا در بشقاب را ادب و نبودن آن را بی احترامی تلقی می کنند. اگر به هند رفتید، همیشه مقدار کمی غذا را در بشقاب خود نگه دارید تا این که به میزبان خود نشان دهید که غذای آن‌ ها زیاد و رضایت ‌بخش بوده است.

مصر

تایلند

تایلندی ها هم رسوم عجیب غریب در خوردن غذا کم ندارند. از جمله ی آداب عجیب غذا خوردن در تایلند این است که اگر غذایی که در حال نوش جان کردن آن هستید غذایی برنجی است، شما حق استفاده از چنگال را برای خوردن آن ندارید و در غیر این صورت توهین به میزبانتان تلقی می‌ شود. به این نکته توجه داشته باشید که اگر غذایتان چیزی غیر از برنج بود، با توجه به شرایطی که بر سر میز غذا وجود دارد، شما می‌ توانید تنها از چنگال استفاده کنید.

در تایلند در هنگام غذا خوردن استفاده از چاقو به ‌طور کلی جز نباید ها است، چون تایلندی ‌ها فقط از قاشق و چنگال برای سرو غذای خود استفاده می ‌کنند.

تایلند

کره جنوبی

اصولا در اکثر نقاط دنیا مردم هنگامی که دور هم برای غذا خوردن جمع می شوند صبر می کنند تا همه جمع شوند و بعد بزرگ تر جمع شروع به کشیدن غذا می کند و در نهایت دیگر معنی خاصی ندارد که چه کسی اول خوردن غذا را شروع کرده است اما این قاعده در کشور کره ی جنوبی سخت تر و اجرای آن حساس تر است و به همین خاطر در زمره ی از جمله ی آداب عجیب غذا خوردن به حساب می آید.

در این کشور هیچ کس حتی مجاز به کشیدن غذا تا زمانی که پیرترین فرد جمع غذای خود را بکشد و اولین لقمه را در دهانش بگذارد، نیست. بعد از این که پیرترین فرد جمع شروع به خوردن غذا کرد، بعد از آن سایر اعضای خانواده دیگر اجازه دارند تا غذا برای خود بکشند و شروع به خوردن نمایند. در واقع این رسم می گوید که زمانی که بیش از یک فرد مسن در جمع باشد، پیرترین آن ‌ها باید اول شروع به غذا خوردن کند. این بزرگسالی افراد بسیار مهم است حتی اگر فقط یک روز بزرگ ‌تر از دیگری باشند.

کره ای

ژاپن

یکی دیگر از کشورهای جهان که آداب عجیب غذا خوردن را در رسومات خود دارد، ژاپن است. اصولا ما از آدم هایی که پر سر و صدا غذا می خورند فراری هستیم ولی در ژاپن این قاعده متفاوت است. در ژاپن سر و صدای موقع هورت کشیدن اصلا آزار دهنده نیست؛ بلکه این نشانه ‌ای است از این که شما کاملا از وعده غذایی خود لذت می برید.

ژاپنی ها اعتقادشان بر این است که ایجاد سر و صدا موقع هورت کشیدن اسپاگتی علاوه بر نشانه ‌ای از احترام، طعم آن را هم را بهبود می ‌بخشد و به شما امکان می‌ دهد از غذای گرم خود بیشتر لذت ببرید. ژاپنی ها معتقدند که وقتی اسپاگتی و نودل وارد دهان می شود و می ماند، سرد و بی مزه می شود و مزه ی اصلی خود را از دست می دهد و به همین خاطر هورت می کشند.

پس در ژاپن هورت کشیدن به این معنی است که شما لازم نیست صبر کنید غذایتان سرد شود و می ‌توانید خیلی سریع آن را بخورید. پس اگر شما در ژاپن هستید، نیازی نیست که اسپاگتی، نودل یا هر نوع غذای رشته ‌ای خود را در قاشق بچرخانید یا آن‌ ها را قطعه قطعه کنید تا سرد شوند، بلکه خیلی راحت و اتفاقا با سر و صدای بسیار زیادی آن‌ را هورت بکشید.

ژاپن

شیلی

در شیلی تحت هیچ شرایط غذایتان را با دست لمس نکنید. در واقع همین قانون عجیب، شیلی را در لیست کشورهایی با آداب عجیب غذا خوردن قرار می دهد. غذا خوردن با دست و یا استفاده نکردن از قاشق و چنگال امری بسیار حساسیت زا است.

غذای شیلی

در این کشور شما باید از قاشق و چنگال برای خوردن هر نوع غذایی استفاده کنید و اصلا مهم نیست که خوردن آن غذا با دست راحت ‌تر و یا دل‌ چسب‌ تر باشد. شما تحت هر شرایطی نباید استفاده از قاشق و چنگال را در شیلی فراموش کنید.

آن چه در سفر باید بدانیمجهانگردیشکم گردینکات سفر
۱ نظرات
مطلب قبلی
راهنمای سفر به مالاگا در اسپانیا
مطلب بعدی
معرفی هتل ال پلازا تفلیس | ۴ ستاره

مطالب مرتبط

راهنمای سفر به تهران با کمترین بودجه

غذاهای شب عید در شهرهای مختلف ایران و...

۳ هتل کوش آداسی که استخر آب گرم...

دهکده جهانی دبی یا گلوبال ویلیج دبی کجاست؟

معرفی تفریحات رایگان تهران و شب گردی در...

ترکمن صحرا کجاست؟ راهنمای سفر به این سرزمین...

بازار نعلبندان، بازاری محلی و تاریخی در گرگان

چرا هتل مارینا پارک کیش در میان مسافران...

راهنمای کامل دریافت ویزای دبی برای ایرانیان در...

علت شهرت پارک جنگلی ناهارخوران در شهر گرگان...

۱ نظرات

علی 1401-09-03 - 4:30 ق.ظ

این کره‌ای‌ها هم تو فیلماشون موقه خوردن نوشیدنی‌های گرم خیلی هورت میکشن. شاید اینم برداشتی از همون رسم ژاپنی‌هاست.
بازم من همشونو میتونم تحمل و مدارا کنم، ولی پیراشکی رو دیگه باید با دست خورد!!!

پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • راهنمای سفر به تهران با کمترین بودجه

    1401-12-10
  • غذاهای شب عید در شهرهای مختلف ایران و تاریخچه آن ها

    1401-12-10
  • اقامتی ارزان در هاستل های معروف استانبول

    1401-12-10
  • ۳ هتل کوش آداسی که استخر آب گرم دارند!

    1401-12-10
  • دهکده جهانی دبی یا گلوبال ویلیج دبی کجاست؟

    1401-12-10

مطالب برتر

  • آشنایی کامل با اصطلاحات طبیعت گردی

    1397-05-21
  • تجربه های خوشمزه در رستوران های بمبئی

    1395-12-11
  • جزیره ای که توسط یک غول ساخته شد

    1398-07-16
  • کلیسا جامع زنکوف در آلماتی

    1398-07-11
  • معرفی هتل گرند پلازا در رم | ۵ ستاره

    1399-01-25
  • معرفی برخی از هتل های اقتصادی پراگ

    1398-07-16

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Pinterest

سفر و گردشگری

  • معرفی اقامتگاه بوم گردی خانه باران یزد

  • معرفی ۱۳ راه برای زمانی که در سفر دریایی دچار دریازدگی می شوید

  • معروف ترین مراکز خرید کرج؛ بورس برند ها

مطالب جذاب

  • معرفی هتل رویال چولان کوالالامپور | ۵ ستاره

  • داستان مردی که برج ایفل را دوبار فروخت!

  • معرفی هتل ۴ ستاره کلاریون رویال کریستیانیا در اسلو

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • صفحه اصلی
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

فرودگاه سابیها استانبول

۲۰ جاذبه معروف شهر سویل در اسپانیا

کائو یای، پارک ملی تماشایی در تایلند