الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

برای زندگی کردن در این شهر باید ماسک بزنید!

توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-21
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-21
میاکجیما
1,5K

میاکجیما ژاپن

میاکجیما، جزیره ای در نزدیکی توکیو، پایتخت ژاپن، یکی از آلوده ترین شهر های دنیا است که ساکنین آن ملزم به استفاده از ماسک هستند. با این وجود، ماکجیما یکی از مقاصد توریستی و پر طرفدار این کشور به شمار می آید. عده ای معتقدند سفر به شهری که چهره ی ماسک زده ی افراد در آن، بیشتر به صحنه های فیلم های ترسناک و موجودات فرازمینی شباهت دارد تا ساکنین جزیره ای کوچک در ژاپن، می تواند بسیار هیجان انگیز باشد! با الی گشت همراه باشید تا بدانید دقیقا در این شهر چه می گذرد.

آتشفشان میاکجیما
مطالب مرتبط
این شهر در ژاپن با دود کار می کند!
در ژاپن با چای مراقبه کنید!

شهر میاکجیما در ۱۶۰ کیلومتری جنوب توکیو، در دامنه ی کوه آتشفشانی میاکجیما قرار گرفته است. آسمان این شهر با ابری از گاز دی اکسید گوگرد که به دلیل فعالیت های آتشفشانی در هوا پخش می شود، پوشیده شده است.

هوای سرد و سنگین این شهر نیز شرایط آن را به مراتب بدتر کرده است.  دست و پنجه نرم کردن با تبعات حاصل از ورود دائم گاز سمی و بسیار خطرناک دی اکسید گوگرد به هوا، یکی از پیامد های زندگی در شهر میاکجیما است.

آلودگی میاکجیما

برای زندگی در این شهر باید دائما ماسک ضد گاز به صورت خود بزنید. در زمان هایی که میزان آلودگی هوای شهر بیشتر می شود، می توانید شاهد جمعیتی از انسان ها باشید که با صورت های ماسک زده، بیشتر به گروهی از موجودات فرازمینی شباهت دارند!

ساکنین میاکجیما

در مطالعاتی در رابطه با رفتار و فعالیت های این آتشفشان، مشخص شد که هر ۲۰ سال یک بار فوران می کند. در بدترین شرایط، این آتشفشان روزانه ۴۲ هزار تن گاز دی اکسید گوگرد به هوا وارد کرده است.

سال ۲۰۰۰ میلادی، از نظر میزان آلودگی هوا، یکی از بدترین سال ها برای افراد این جزیره بود. تا حدی که ساکنین آن مجبور به تخلیه شهر شدند. عده ی بسیاری از این افراد در سال ۲۰۰۵ به این جزیره بازگشتند. در سال ۲۰۱۲ جمعیت این جزیره به حدود ۲ هزار و ۷۷۵ نفر رسید.

جزیره میاکجیما

در حالی که با وجود چنین هوای آلوده ای، بسیاری این جزیره را مقصد مناسبی برای گردشگری نمی دانند، عده ای معتقدند که سفر به این جزیره و حتی دیدن افرادی که با ماسک های مخصوص ضد گاز در آن تردد دارند، می تواند ماجراجویی جالبی باشد.

هرچند مسئولین شهر به گردشگران توصیه می کنند قبل از سفر به این شهر، اطلاعات کافی در رابطه با گاز مخرب دی اکسید گوگرد داشته باشند. چرا که این گاز بسیار سمی و خطرناک است و بی اطلاعی در مورد اثرات جانبی آن، می تواند صدمات جدی به سلامتی افراد وارد کند. آن ها همچنین به توریست ها توصیه می کنند قبل از سفرشان، با انجام یک تست پزشکی از سلامت دستگاه های تنفسی شان مطلع شوند و به محض ورود به این جزیره ماسک خود را بزنند.

میاکجیما ژاپن

دولت ژاپن، از طریق تصاویر هلیکوپتر ها، تصاویر ماهواره ای و ویدیو ها، فعالیت های این کوه آشتفشانی را زیر نظر داشته است. در حالی که مردم شهر با ماسک ضد گاز در آن رفت آمد می کنند و برای شرایط بحرانی تر اماده می شوند.

ژاپن
۰ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
این پیراهن، قدیمی ترین لباس دنیاست!
مطلب بعدی
گشت و گذار خوشمزه در شهر شی آن چین + ویدیو

مطالب مرتبط

هر آنچه باید درباره سفر شیراز به آنتالیا...

تور غذایی در روسیه | با معروف ترین...

روسیه از نگاه فرهنگ: کشوری با آیین های...

سفر از اصفهان به آنتالیا؛ راهنمای کامل و...

سفر یک روزه به اطراف تهران | ۴۳...

معرفی نزدیک ترین فرودگاه به کوش آداسی برای...

هیجان انگیزترین تفریحات مسکو را بشناسید

زندگی در مشهد | آیا مشهد جای خوبی...

راهنمای گام به گام سفر به آنتالیا از...

بهترین جاذبه های مسکو برای سفر اولی ها

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • خانه زیبای استاد شجریان در گلمکان

    1404-04-18
  • هر آنچه باید درباره سفر شیراز به آنتالیا بدانید

    1404-04-18
  • تور غذایی در روسیه | با معروف ترین غذاهای روسیه آشنا شوید

    1404-04-17
  • روسیه از نگاه فرهنگ: کشوری با آیین های عمیق و جذاب

    1404-04-17
  • سفر از اصفهان به آنتالیا؛ راهنمای کامل و قدم به قدم

    1404-04-12

مطالب برتر

  • استرس کار چه تاثیری بر ما خواهد گذاشت؟

    1395-11-30
  • چرا نوروز امسال با الی گشت به مالزی سفر کنیم؟

    1398-10-04
  • مالزی یک آسیای واقعی، شعار گردشگری تبلیغی جدید مالزی

    1396-01-24
  • صخره ای از جنس طلا که میان و زمین و هوا معلق است!

    1400-02-06
  • قدم به دنیای باورنکردنی غار باتو | ماجراجویی شما در کوالالامپور از اینجا آغاز می شود!

    1403-09-29
  • کشف نان ۱۴ هزار ساله! + تصویر

    1398-07-15

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • معرفی هتل نووتل در مالزی + تصویر

  • آشنایی با شرکت هواپیمایی فلای دبی

  • چرا پنجره هواپیما پایین تر از سطح دید قرار دارد؟

مطالب جذاب

  • ۵ هاستل با بهترین استخرهای جهان (بخش دوم)

  • بهترین بستنی فروشی های شیراز

  • حال و هوای شهر تاریخی ماسوله در نوروز

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

راهنمای سفر به قبرس

دلایلی که باید به سفر بروید; حتی...

سفر به گوا را به چه کسانی...