راهنمای سفارت ایتالیا و اخذ ویزای این کشور

راهنمای سفارت ایتالیا

اخذ ویزا ایتالیا برای سفر به ایتالیا الزامی است. در هنگام مراجعه به سفارت، برای درخواست ویزا باید مدارک لازم را با خود ببرید. پس باید بدانید که سفارت ایتالیا در کجا قرار دارد، چگونه باید از آن ها وقت قرار ملاقات بگیرید و چه مدارکی را باید از قبل آماده کنید. با خواندن این پست اطلاعات لازم جهت دربافت ویزای ایتالیا را پیدا می کنید پس در ادامه الی گشت را همراهی کنید
مطالب مرتبط:
راز کودک مومیایی شده ایتالیا
برای دیدن این جزایر باید به ایتالیا سفر کنید

سفارت ایتالیا کجاست؟

سفارت ایتالیا در تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۶۸/۷۹ واقع شده است.شماره تلفن: ۶۶۷۲۶۹۵۵-۰۲۱ و ۶۶۷۲۶۹۵۶-۰۲۱آدرس سایت سفارت ایتالیا:      http://www.ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheran/fa

سفارت ایتالیا در ایران

بخش کنسولی سفارت ایتالیا

اداره کنسولی سفارت ایتالیا در تهران، خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا (بلوار آفریقای سابق)، بن بست فرزان شرقی، پلاک ۱۵ واقع شده است.

شماره های تلفن 

  • دفتر ویزا: ۸۸۱۹۰۱۶۰-۰۲۱
  • دفتر امور کنسولی: ۸۸۷۸۳۴۹۸-۰۲۱

ساعات کاری اداره کنسولی

اداره کنسولی ایتالیا یک شنبه‌ها از ساعت ۸ الی ۱۳ و دوشنبه تا جمعه از ساعت ۸ الی ۱۴ باز و در روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.

ساعات کاری دفتر تایید مدارک

دفتر تایید مدارک سفارت ایتالیا روزهای دوشنبه تا پنج ‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ ظهر باز است.

گرفتن وقت سفارت ایتالیا

برای درخواست ویزا باید از قبل وقت بگیرید و این کار را به صورت اینترنتی انجام می شود. باید به سایتی که در سایت سفارت معرفی شده بروید و از بین روزهایی که ظرفیت آن ها هنوز پر نشده روز خود را انتخاب کنید، اگر نیاز به اطلاعات بیشتری داشتید می توانید به مسئولان سفارت ایمیل بزنید.

اطلاعات کلی برای دریافت ویزا ایتالیا

سفارت ایتالیا فقط وقتی برای شما ویزا سفر به حوزه شینگن را صادر می‌کند که تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر، کشور ایتالیا باشد. اگر بدون در نظر گرفتن این موضوع ویزای شینگن گرفته باشید سایر کشورهای عضو پیمان شینگن می‌توانند از ورود شما جلوگیری کنند. هر کسی که بخواهد ویزا بگیرد به جز کودکان زیر ۱۲ سال باید اثر انگشت خود را ثبت نماید.

ویزای ایتالیا

مدارک لازم برای دریافت ویزا ایتالیا

اگر قصد گرفتن ویزا ایتالیا را دارید باید همه مدارک را به صورت کاغذی آماده و شخصا به سفارت بروید و درخواست دهید. مدارک نباید به شکل الکترونیکی و ضمیمه ایمیل باشند چون در آن صورت به درخواست رسیدگی نمی شود. اگر می خواهید ویزای گردشگری بگیرید باید مدارک زیر را همراه داشته باشید:۱. فرم تکمیل شده۲. دو قطعه عکس پرسنلی۳x۴که بدون روتوش باشند.۳. پاسپورتی که حداقل دو برگ سفید داشته باشد و بعد از خروج از حوزه شینگن هم حداقل سه ماه اعتبار داشته باشد.۴. برای صدور ویزا  باید هزینه زیر را پرداخت کنید (پول باید نقدی و یورو باشد):
  • افراد بزرگسال: ۶۰ یورو
  • افراد ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  • افراد زیر ۶ سال: رایگان
  • همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ و مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان: رایگان
۵. دعوتنامه تکمیل شده  : این مورد برای وقتی است که فرد متقاضی توسط کسی که شهروند دائمی ایتالیا و یا کسی که اقامت قانونی دارد دعوت شود در این صورت فردی که دعوت کننده است باید فرم دعوت نامه را کامل کرده و فتوکپی یکی از مدارک شناسایی زیر را به آن ضمیمه کرده باشد:شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبرشهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک ماه از تاریخ پایان ویزای درخواستی۶. اصل و فتوکپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (نیازی به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه نیست)۷. اصل و فتوکپی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (نیازی به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه نیست)۸٫ اصل و فتوکپی بیمه مسافرتی بین المللی که حداقل ۳۰۰۰۰ یورو را پوشش دهد۹٫ اصل و فتوکپی بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.۱۰٫ اصل و فتوکپی رزرو هتل یا هتل‌ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.۱۱٫ فتوکپی صفحه اول پاسپورت و ویزاهای گذشته (در صورت دارا بودن).

پاسپورت

توصیه‌های امنیتی سفارت ایتالیا به داوطلبین دریافت ویزا

جهت درخواست ویزا برای کودکانی که کمتر از ۱۲ سال سن دارند باید والدین و یا سرپرست قانونی کودک مدارک ویزا را ارائه دهد. برای وارد شدن به اداره کنسولی نباید همراه خود گوشی موبایل، لپ تاپ و یا تبلت داشته باشید. تنظیم وقت برای ارائه مدارک به صورت رایگان است. آژانس ها و یا شرکت های واسطه مجاز نیستند این خدمات را ارائه دهند.

  1. قاطع

    سلام دوستان عزیزایرانی همزبانم
    من یک شهروند افغانستان هستم شغل مهندسی صنایع ونفت دارم تجربه کاردرکارخانه های تولیدی درافغانستان دارم میخواهم به یکی ازکشورهای اروپایی که مصارف مهاجرت آن کم باشد مهاجرت کنیم البته باخانواده شش نفری اما نمیدانم کجا ؟
    بعضی ها کشورایتالیا را پیشنهاد میدهند لطفآ مهاجرت به ایتالیا را با این چنین شرایطی که من دارم برایم به بررسی بگیرید تا من موفق به انجام این تصمیم گردم شاید ازطریق شرکت شما من این کاررا به پیش ببرم
    ممنون منتظرجواب تان هستم

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد