راهنمای سفارت فیلیپین و اخذ ویزای این کشور

راهنمای سفارت و ویزای کشور فیلیپین

فیلیپین، یکی از محبوب ترین کشورهای آسیایی است، این کشور در جنوب شرقی آسیا و در غرب اقیانوس آرام قرار دارد. در سال ۲۰۱۵ حدود ۵ میلیون نفر به عنوان توریست به کشور فیلیپین سفر کرده اند. چیزی که جالب است بدانید این است که مردم فیلیپین بسیار خون گرم و هنگام سفر به آنجا اصلا احساس غریبی نمی کنید، علاوه بر این در کشور فیلیپین بناهای تاریخی و مکان های طبیعی زیادی را شامل می شود. به طور کلی کشور فیلیپین یکی از بهترین گزینه ها برای سفر کردن و گذراندن تعطیلات به شمار می رود. اما مثل هر کشور دیگری برای ورود به خاک این کشور هم باید ویزا دریافت کنید. در این پست الی گشت برای کسانی که قصد سفر یا مهاجرت دارند راهنمای اخذ ویزای کشور فیلیپین را آماده کرده است؛ با ما همراه باشید.

ویزای کشور فیلیپین

اطلاعات تماس سفارت کشور فیلیپین

مطالب مرتبط:
معرفی فرودگاه بین المللی مانیل در فیلیپین
۱۰ مسیر طبیعت گردی در فیلیپین

ویزای کشور فیلیپین به دو صورت Single و Multiple صادر می شود. همچنین نکته مهم دیگری که درباره ویزای فیلیپین وجود دارد، امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار وجود ندارد.

آدرس:  سفارت فیلیپین در تهران، خیابان ولیعصر،  بالاتر از پارک وی، خیابان خیام، پلاک ۹

تلفن سفارت:   ۲۲۶۶۸۷۷۴-۰۲۱ | ۲۲۶۶۸۷۷۵-۰۲۱

فاکس سفارت: ۲۲۶۶۸۹۹۰-۰۲۱

آدرس پست الکترونیکی : tehran.pe@dfa.gov.ph

وب سایت سفارت فیلیپین:  tehranpe.dfa.gov.ph

ساعت و روزهای کاری:  سفارت فیلیپین در تهران روزهای یکشنبه تا پنج شنبه باز بوده و ساعات کاری از  ۸:۰۰ تا ۱۷:۰۰ می باشد.

ساعت و روزهای کاری: کنسولگری سفارت فیلیپین در تهران روزهای یکشنبه تا پنج شنبه باز بوده و ساعات کاری از  ۸:۰۰ تا ۱۷:۰۰ می باشد.

کشور آسیایی فیلیپین

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور فیلیپین:

۱-اصل پاسپورت (با اعتبار حداقل ۶ ماهه)

۲- ۲  قطعه عکس ۴×۶  (زمینه کاملا سفید)

۳- کپی از موارد زیر:

  • تمام صفحات شناسنامه
  • تمام صفحات سند مالیکت به نام فرد متقاضی
  • کپی و پرینت از گردش های مالی ۳ ماه اخیر حساب های جاری فرد
  • کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی

۴- رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل

۵- مدارک مورد نیاز برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار و آخرین فیش حقوقی

۶- مدارک مورد نیاز برای کسبه: جواز کسب/کارت بازرگانی

۷- دانشجویان و اعضای هیات علمی ها: گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن و برای و برای اعضای هیئت علمی حکم استخدامی

۸- دیگر افرادی که شاغل نیستند:

  • اگر از طریق ازدواج اقدام به دریافت ویزا می نمایید باید سندی دال بر اثبات خویشاندی شما با فرد مذکور ارائه شود.
  • به منظور سفر فرزندان باید رابطه خویشاندی با ارائه شناسنامه پدر ثابت شود.
  • در صورتی که فرزند می خواهد تنها سفر کند باید رضایت نامه محضری از پدر و مادر ارائه دهد.
  • در صورتی که فرزند می خواهد تنها با یکی از والدین سفر می کند باید رضایت نامه محضری از پدر یا مادر ارائه دهد.

تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود.

گذرنامه کشور فیلیپین

انواع ویزای کشور فیلیپین :

صدور ویزا بر اساس نیاز و هدف مسافران صادر می شود. به همین منظور یکی از نکات ضروری هنگام اخذ ویزای فیلیپین این هست که شما باید نوع فعالیت مورد نظرتان را مشخص کنید.

ویزا توریستی (به مدت ۱ ماه)

ویزا تجاری

ویزا تحصیلی

جاذبه های گردشگری در فیلیپین

 از نظر تعداد دفعات ورود و خروج

Single: این نوع ویزا به شما تنها امکان ورود به کشور فیلیپین را می دهد و اگر بخواهید از کشور خارج شوید ویزایتان باطل است.

Multiple: بر خلاف ویزای سینگل، این نوع از ویزای فیلیپین امکان ورود و خروج متعددی را به شما می دهد. تا با استفاده از آن به دفعات به این کشور سفر کنید.

از نظر درج در گذرنامه

ویزای با برچسب: یک برچسب توسط سفارت بر روی صفحه گذرنامه شما ثبت می شود.

ویزای با مهر: توسط سفارت مربوطه یک مهر بر روی صفحات گذرنامه شما زده می شود، و درون آن تمامی اطلاعات لازم نوشته می شود.

  شرایط و محل صدور

ویزای معمولی: این نوع ویزا کاملا عادی است و شما مطابق با راه هایی که موجود است می توانید به سفارت کشور خود مراجعه کنید و ویزایی مورد درخواستتان را پس از طی مراحل قانونی دریافت کنید.

ویزای بدو ورود: ویزای بدو ورود به این معناست که شما زمانی که به خاک کشوری وارد می شوید، اقدام به دریافت ویزا می نمایید.

نمایی کلی از کشور فیلیپین

در صورت گم شدن ویزا یا اقدام به تمدید آن چه کنیم؟

ممکن است شما در کشور فیلیپین باشید و بخواهید اقدام به دریافت یا تمدید ویزای خود بنمایید؛ یا حتی ممکن است که گذرنامه خود را در سفر به این کشور گم کنید. اول از همه این است که باید شما آرامش خود را در زمان گم شدن گذرنامه خود در کشورهای خارجی حفظ نمایید. سپس به سفارت ایران در آن کشور مراجعه نمایید. ایران در کشور فیلیپین دارای سفارت بوده و شما با مراجعه به این مرکز می توانید اقدام به صدور مجدد گذرنامه خود بنمایید. عده ای دیگر هم هستند که در کشور فیلیپین زندگی می کنند خدماتی که در این سفارت برای ایرانی ها ارائه می شود عبارت است از:

  • صدور و تعویض گذرنامه
  • ثبت تولد و انجام امور حقوقی و قضایی
  • انجام امور مربوط به تحصیل دانشجویان و ورود و خروجشان از کشور

آدرس سفارت ایران در فیلیپین :  Paraiso  – ۲۲۲۴ – Dasmarinas Village – Makati – manila

تلفن تماس: ۸۸۸۴۷۵۷-۰۰۶۳۲ | ۸۸۸۴۷۵۹-۰۰۶۳۲

سایت سفارت ایران در فیلیپین: manila.mfa.ir

ساعات کاری بخش کنسول گری ایران در فیلیپین: روزهای دوشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸:۰۰ تا ۱۲:۰۰ و ۱۴:۰۰ تا ۱۷:۰۰

سواحل کشور فیلیپین

نکات قابل توجه جهت دریافت ویزای کشور فیلیپین

  • مدت اعتبار ویزای فیلیپین از تاریخ صدور ۳ ماه می باشد و شما پس از ورود ۱ ماه اجازه اقامت در این کشور را دارید.
  • دریافت ویزای فیلیپین به مدت ۱۰ روز کاری زمان می برد.
  • امکان تمدید ویزای توریستی و ویزاهایی که کمتر از ۶ اعتبار دارند وجود ندارد. اما در مواردی خاص در صورتی که سفر برای انجام مقاصد پزشکی باشد، امکان تمدید آن وجود دارد.
  • حتی الامکان سعی کنید که به خوبی از ویزای خود در کشورهای خارجی به خوبی محافظت کنید. زیرا گذرنامه تنها مدرک شناسایی شما در کشور بیگانه می باشد.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد