راهنمای سفارت کره جنوبی و اخذ ویزای این کشور

ویزای کره جنوبی

کره جنوبی در نگاه اول کمی مرموز به نظر می رسد، هم سنتی، هم پیشرفته! جایی که آسمان خراش ها در میان بناهای باستانی پدیدار شده اند و آرامش طبیعت، سرعت بی امان زندگی را جبران کرده است. شاید فکر کنید سفر به کشوری با سنت های منحصربفرد و طرز رفتار خاص شاید کمی سخت باشد اما کافیست لبخند بزنید و محترمانه رفتار کنید تا به خوبی از شما استقبال شود. سئول، پایتخت کره جنوبی جاذبه های تاریخی زیادی را در خود جای داده و بقیه شهرهای این کشور هم مملوء از عبادتگاه ها، قلعه ها و قصرهاست. برای سفر به کره جنوبی باید ویزا تهیه کنید پس باید بدانید که برای درخواست ویزای کره جنوبی چه مدارکی لازم است و سفارت کره جنوبی در ایران در کجا قرار دارد. می خواهیم درباره سفارت و ویزای کره جنوبی حرف بزنیم، در ادامه الی گشت را همراهی کنید.

درباره کره جنوبی

اطلاعات کلی درباره سفارت کره جنوبی در تهران

مطالب مرتبط:
بهترین غذاهای خیابانی کره جنوبی
توجه! ممکن است با دیدن این فیلم به کره جنوبی بروید…
۱۱ مورد از جاذبه های جزیره جیجو در کره جنوبی
  • آدرس: تهران ، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی، خیابان دانشور غربی، پلاک ۲
  • تلفن: ۴-۸۸۰۵۴۹۰۰
  • فکس: ۸۸۰۵۴۸۹۹
  • ساعات کاری: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ / ۱۳:۰۰ الی ۱۶:۰۰
  • ایمیل: emb-ir@mofa.go.kr

بخش کنسولی سفارت کره جنوبی

  • روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه
  • ساعت پذیرش: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ صبح و ۱۳:۰۰ الی ۱۵:۰۰ بعدازظهر
اطلاعاتی راجع به کشور کره جنوبی

برای دریافت ویزای کره جنوبی چه مدارکی لازم است؟

  • اصل پاسپورت که مدت اعتبار آن از تاریخ ورود حداقل ۶ ماه باشد.
  • شش قطعه عکس رنگی که حداکثر در ۶ ماه اخیر گرفته شده اشد و مانند عکس ویزا و پاسپورت های قبلی نباشد. عکس ها باید تمام رخ، با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند و بدون عینک باشند و گردی صورت هم کاملا مشخص باشد.
  • اصل و ترجمه شناسنامه به اضافه کپی از تمام صفحات آن
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک (به زبان انگلیسی) که شامل حسای های جاری و سپرده های بانکی هستند. باید گردش حساب و گواهی تمکن ارائه کنید، پرینت بانکی باید سایز A4 داشته باشد و زمان صدور گواهی حساب بانکی باید حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد. حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر باید ۵۰ میلیون تومان است.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی، دانش آموزان و دانشجویان باید اصل و ترجمه اشتغال به تحصیل ارائه دهند.
  • فرزندانی که زیر ۱۸ سال سن دارند و می خواهند بدون والدین به کره جنوبی بروند باید رضایت نامه محضری (ترجم به زبان انگلیسی) ارائه دهند.
  • زنان خانه دار باید مدارک شغلی و مالی همسر خود را ارائه دهند.
  • باید حتما برای انگشت نگاری به سفارت بروید.
  • تا زمانی که از سفر برگردید اصسل مدارک پیش آزانس می ماند.
  • باید چکی به مبلغ ۵۰ میلیون تومان به وجه آژانس محل ثبت نام بدهید تا تضمینی برای اجرای تعهدات باشد.
سفارت کره جنوبی

نکات مهم درباره ویزای کره جنوبی 

  • هزینه ویزای یک بار ورود برای حداکثر ۹۰ روز اقامت، ۵۰ دلار آمریکا است.
  • هزینه ویزای یک بار ورود برای از ۹۰ روز اقامت،۸۰ دلار آمریکا می باشد.
  • هزینه ای که برای دریافت ویزا پرداخت می کنید قابل برگشت نیست و باید حتما به دلار آمریکا باشد. این هزینه باید در هنگام تحویل مدارک به صورت نقدی پرداخت شود.
  • بخش دریافت مدارک سفارت کره جنوبی فقط صبح ‌ها فعال است و ساعت کاری آن ها یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۱:۳۰ می باشد.
  • بخش تحویل گذرنامه ‌ها در سفارت کره جنوبی، فقط بعد از ظهرها مشغول به کارند و ساعت کاری آن ها یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰ می باشد.
  • تمام مدارکی که برای درخواست ویزا ارائه می دهید باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد اما تاییدیه دادگستری یا وزارت امور خارجه لازم نیست.
  • برای درخواست ویزا به غیر از مدارکی که در بالا عنوان شد ممکن است طبق نظر سفارت نیاز به ارائه مدارک دیگری باشد.
سفر به کره جنوبی

اطلاعاتی راجع به کشور کره جنوبی

اینکه برای اولین بار به شهری خاص سفر کنید پیشنهاد هیجان انگیزی است چون در مقصد جدید ماجراجویی های زیادی انتظارتان را می کشد اما سفر به کشوری خارجی ممکن است کمی استرس آور باشد چون شاید هیچ ایده ای درباره فرهنگ، مردم و قوانین آن کشور نداشته باشید پس بهتر است قبل از سفر کمی درباره جاذبه های آن مقصد اطلاعات پیدا کنید. کره جنوبی با جاذبه های زیادی که دارد سفر غافلگیرکننده ای را برایتان رقم می زند؛ در سفر به سئول، پایتخت کره جنوبی به خوبی پیوند سنت و مدرنیته را احساس می کنید، جایی که در آن هم می توان سنت های زیبای شرقی را به تماشا نشست و هم از آخرین تکنولوژی های روز دنیا باخبر شد. یکی از مهمترین جاذبه های کره جنوبی کاخ «گیونگ بوک گانگ» است که در زمان سلسله جیسون محل زندگی خانواده سلطنتی بود. این کاخ به دلیل وسعت زیاد و هماهنگی ساختمان هایش، بنایی منحصربفرد است و تنها کاخی است که چهار دروازه اصلی اش همچنان تا امروز پابرجا مانده اند. حتی قبل از ورود به کاخ هم مبهوت دروازه جذابی می شوید که در کنار کاخ قرار دارد و در طول بازدید از کاخ می توانید از نمایشگاه های فرهنگی هم دیدن کنید.

یکی دیگر از جاذبه های مهم کره جنوبی برج «اِن سئول» است که در مرکز شهر و بر روی کوه نامسان قرار دارد و بیشتر به خاطر چشم اندازهای جذاب به خصوص در هنگام شب معروف است. این برج نه فقط سکوی تماشا بلکه رستوران ها و کافه های زیادی دارد و مکانی جذاب و لذت بخش برای گذراندن عصر است.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد